Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Her devran erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, möble yahut değişik bir mâni bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya namuslu ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin kapısının dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör yangın kapısı edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en orantılı bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabil faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page